Alfa Romeo Giulia Quadrofoglio

Емоцията е в разликата между създадена и направена

Технологията зад емоцията

Новата Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio е пълна с технологични решения, пригодени да гарантират най-високите очаквания за производителност. Перфектните 50:50 се постигат чрез оптимално разпределение на теглото, което позволява задвижването на задните колела да работи на най-високо ниво в автомобил с двигател, разположен в предната част.

Alfalink ™

Нова патентована система за окачване оптимизира филтриращия ефект и позволява бързо и прецизно управление, гарантирайки високи странични ускорения. Задният мост използва система от четири и половина връзка за висока производителност, удоволствие и комфорт при шофиране.

Въртящ момент

Иновативна система, която гарантира оптимално разпределение на въртящия момент между двете задни колела благодарение на двете електронно контролирани механични съединители. Той осигурява най-доброто сцепление и управление дори при високи скорости и на всички видове пътни настилки.

Aero сплитър

Единственият седан в света с активен Aero сплитър: въглероден придатък, разположен под предната броня. С над 100 км / ч тя се отваря благодарение на два задействащи механизма, контролирани от CDC. Това гарантира страхотна аеродинамика и стабилност, което е най-важното при бързи завои.

DNA Pro

Новата Alfa DNA Pro взаимодейства с Alfa Chassis Domain Control, за да модифицира поведението на автомобила въз основа на избрания режим на шофиране:

Race: Активира свръх зареждане и засилва звука на изгорелите газове за усещане на състезателна писта.

Dynamic: увеличава чувствителността на спирачките и волана за по-спортно задвижване.

Natural: управлява окачването за по-удобно каране.

Асистент за поддържане на лентата

Системите за безопасност и сигурност на Giulia Quadrifoglio показват колко безценна технология е, когато става дума за по-интуитивно изживяване при шофиране. Alfa Romeo достигна друго ниво на удоволствие от шофирането с второто ниво на автономно шофиране. Благодарение на Lane Keeping Assist, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ви помага да останете в правилното платно. Ако колата ви започне да се отклонява от лентата, системата активно се намесва, за да ви държи в рамките на очертанията на пътното платно.

Асистент за сляпа зона

За да избегнете странични сблъсъци с автомобили в съседните ленти, Active Blind Spot Assist ще ви даде визуално предупреждение и активно ще поеме контрола над волана.

Трафик асистент в града и на магистрала

Благодарение на комбинацията от технологията за активен круиз-контрол и Асистентът за поддържане на лентата, Трафик асистентът в града и на магистрала автономно се справя със скоростта на автомобила и разстоянието между другите превозни средства отпред. Освен това спомага за поддържане на автомобила в лентата му, както по градските улици, така и по магистралата.

Интелигентен контрол на скоростта

Интелигентният контрол на скоростта комбинира активния круиз-контрол и разпознаването на пътни знаци, за да предложи на водача автоматични промени в скоростта чрез разпознаване на знаците за ограничаване на скоростта.

Разпознаване на пътни знаци

Giulia Quadrifoglio се предлага оборудван със съвременна система за разпознаване на пътни знаци и интелигентен съветник за скорост, който предупреждава водачите за промени в законното ограничение на скоростта. Ако активният круиз-контрол е активиран, скоростта се регулира автоматично докосвайки контролите на волана

Асистент на вниманието на шофьора

Асистентът на вниманието на шофьора открива всяка умора в човека зад волана на Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, като наблюдава стила на шофиране и дължината на пътуването и го предупреждава чрез сигнали и символа на чаша на TFT дисплея.

Инфотейнмънт.

Само няколко инстинктивни жеста. Просто. Незабавно. Новата и изцяло преработена информационно-развлекателна система разполага с 8,8-инчов мултитъч дисплей.

Android Auto. В допълнение към вашия смартфон с операционната система Android, напълно интегрирана в инфотеймънт системата на Giulia Quadrifoglio.

Apple CarPlay

Apple CarPlay позволява използването на вашите iPhone приложения чрез инфотейнмънт на Giulia Quadrifoglio, без изобщо да сваляте ръцете си от волана.

Телефон

Свържете смартфона си чрез Bluetooth, за да провеждате или получавате обаждания и използвайте диктовка, за да пишете или четете текстове, като същевременно дръжте ръцете си директно върху волана и не отделяйте очи от пътя.

Джаджи/Начална страница

Новият инфотейнмънт от Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio разполага с интерактивни джаджи, разработени да бъдат лесни, забавни и интуитивни.

Навигационна система

Подобреният интерфейс на навигационната система на Giulia Quadrifoglio гарантира по-лесен и по-ясен изглед на пътните карти и посоките.

Авангардно изживяване при шофиране

Независимо дали е външен свят или вашия автомобил, Alfa Connect Services обединява услуги за свързаност, които отличават Giulia Quadrifoglio. За повече информация кликнете тук.
Моля, имайте предвид, че услугите Обслужване на клиенти, Доклад за състоянието на автомобила, Дигитален асистент у дома, Аларма при шофиране, Аларма за състоянието на автомобила, Информация за автомобила, Известия в автомобила, SEND&GO, Тъpcaчка POI-base, Метео прогноза в реално време/ Трафик в реално време / Камери за скорост в реално време , Навигация през последния километър, Намиране на паркинг/ бензиностанция ще са активни приблизително от ноември 2020 г.

Моят асистент

Зад волана на Giulia Quadrifoglio никога не сте сами. Благодарение на “Моят асистент” ще се свържете със специализиран оператор, който ще помогне за разрешаване на извънредни ситуации.

Моето дистанционно

От днес можете да взаимодействате със своята Giulia Quadrifoglio, където и да сте. Благодарение на “Моето дистанционно” ще можете да извършите серия от действия върху вашия автомобил чрез вашия смартфон или смарт часовник като заключване и отключване на вратите или включване на фаровете.

Моят автомобил

Получете задълбочен анализ на подходяща информация относно това как работи Giulia Quadrifoglio на вашия компютър или смартфон.

Моят Wi-Fi

Моят Wi-Fi е услугата Alfa Connect, която създава безжична мрежа в Giulia Quadrifolgio, която всички пътници могат да използват.

Моята помощ при кражба

Защитете вашия Giulia Quadrifoglio с “Моята помощ при кражба”, който изпраща известия директно до приложението Alfa Connect Mobile в случай на съмнения за кражба или неразрешено движение.

Моята навигация

С “Моята навигация” следващото пътуване с Alfa Romeo ще започне преди дори да се качите в автомобила. Изпратете вашата дестинация или предварително избрани интересни места директно от вашия смартфон на навигатора. По време на пътуването си получавайте актуализирана информация в реално време за местоположението на трафик камерите, времето и скоростта на пътя, които предстоят.