GIULIA

Емоцията е в разликата между създадена и направена

ЕМБЛЕМАТИЧЕН ИТАЛИАНСКИ ДИЗАЙН

Alfa Romeo вълнува с богатата си история и завладяващо съчетание на свръхмодерни технологии, вдъхновена от състезанията динамика и изкусителен стайлинг. Родена в Милано, Италия, марката Alfa Romeo винаги е търсила баланс между тези елементи, да придаде форма на съдържанието без то да се превръща в най-обикновена функция. Изцяло новата Alfa Romeo Giulia провокира сетивата. Тя е изконно италианска и несъмнено част от Alfa Romeo.

АВАНГАРДНИ ТЕХНОЛОГИИ

Този седан с високи технически характеристики предлага изключителни технологии за първокласна динамика и удоволствие от шофирането.

ВОДЕЩА В КЛАСА ДИНАМИКА

Ултралеките високоякостни материали, ексклузивните за класа технологии, мощността и управлението на суперавтомобил при изцяло новата Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio се трансформират в безценна динамика на шофиране.

ВОДЕЩА В КЛАСА ДИНАМИКА

Ултралеките високоякостни материали, ексклузивните за класа технологии, мощността и управлението на суперавтомобил при изцяло новата Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio се трансформират в безценна динамика на шофиране.

ИНОВАТИВЕН И МОЩЕН ДВИГАТЕЛ

Всеки един автомобил Alfa Romeo се отличава от останалите с новаторството на своя двигател. През богатата си 110-годишна история Alfa Romeo са въвеждали много пионерни решения в индустрията с иновативни технологии, които допринасят за водеща в класа динамика.

TOP Giulia 0_template_full_width

GIULIA ЗА ЦЕНИТЕЛИ

Alfa Romeo Giulia е проектирана и изработена от истински любители на спортните автомобили Alfa Romeo, за да отговори на очакванията и на най-взискателните шофьори. Зад красивото си и спортно купе се крие истинското сърце на Alfa Romeo Giulia: модерна технология, смел динамичен дух и изключителни показатели и ефективност. Това, всичко балансирано от дизайн, който поставя водача и неговите емоции в центъра на всичко.

БЕЗКОМПРОМИСНО УДОВОЛСТВИЕ

Да се сътвори истински Alfa Romeo се създава автомобил без компромиси, поставяйки водача в центъра на всичко. Защото Alfa Romeo Giulia не е просто луксозна кола, която притежава страхотни динамични показатели; тя доставя страст, тръпка и истинско вълнение. Тези емоции идват от спецификата на механиката: платформа на задно задвижване, оптимално разпределение на теглото, авангардна система на окачване и изключително съотношение на мощност към тегло.