GIULIA

Емоцията е в разликата между създадена и направена

ЕМБЛЕМАТИЧЕН ИТАЛИАНСКИ ДИЗАЙН

Alfa Romeo вълнува с богатата си история и завладяващо съчетание на свръхмодерни технологии, вдъхновена от състезанията динамика и изкусителен стайлинг. Родена в Милано, Италия, марката Alfa Romeo винаги е търсила баланс между тези елементи, да придаде форма на съдържанието без то да се превръща в най-обикновена функция. Изцяло новата Alfa Romeo Giulia провокира сетивата. Тя е изконно италианска и несъмнено част от Alfa Romeo.

ИДЕАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ТЕГЛОТО

От първостепенно значение за удоволствието от шофирането на изцяло новата Giulia Quadrifoglio е перфектното разпределение 50/50 на теглото, което осигурява на водача идеален баланс между мощност и контрол.
Това впечатляващо разпределение се постига чрез умело управление на теглото и употребата на ексклузивни за класа технически материали, включително карбонови влакна, които са три пъти по-здрави и седем пъти по-леки от стоманата. Карбоновите влакна са използвани в дизайна на целия автомобил, включително карданния вал, предния капак, покрива и рамките на предните седалки. За останалите части на каросерията и за ключови механични компоненти, включително двигателя и окачването, се използва предимно алуминий.

alfa-romeo-giulia-blue-performance-1920x1030