Stelvio Quadrifoglio

Силата на увереността

Мощност в най-добрия си вид.

Уникалните елементи като специалните предни брони и вентилационните отвори на капака, са най-доброто от дръзкия характер на Stelvio Quadrifoglio.

Използването на ултра леки материали и търсенето на перфектно равновесие се отразяват в необходимите и мускулести форми, които перфектно балансират стила и динамичността.

Akrapovič

Изпускателната система с четири накрайника със специфичния си екстрактор се интегрира перфектно в задната броня.

Вложените въглеродни влакна V в трилоба са акценти с тъмното си миронно покритие.

Новият цвят Verde Montreal

подчертава мускулните линии на Stelvio Quadrifoglio.

Интериорът на Stelvio Quadrifoglio

се характеризира с алуминий, въглеродни влакна, кожа и Alcantara® повърхности. Интериор, който ви кани да изпитате първокласната страна на този невероятен автомобил.

Новият 8.8 "мултитъч дисплей

е много интуитивен. Организирайте приложенията си най-добре, както сметнете за добре, само с няколко прости кликвания. Подобреният широк сензорен екран прави гледането на пътни карти, контакти и производителността на автомобила още по-ясни.

Вдъхновеният от състезанието Carbonshell

от Sparco интериор гарантира най-високо ниво на комфорт. С облегалката на седалката с въглеродни влакна и използването на кожа и Alcantara®, те са задължителни за всеки, който обича още по-спортното шофиране.

Напълно обновената централна конзола

разполага с кожен скоростен лост, изработен от първокласни материали, за подобрено шофиране. Безжичното зарядно устройство ви позволява да зареждате телефона си.