Alfa Romeo Logo

Models

Alfa Romeo Giulia печели титлата “Най-добър автомобил”


Немското списание „Auto motor und sport“ отличи Alfa Romeo Giulia като „Най-добър автомобил“ за 2021г. в категорията „среден размер / вносни автомобили“. Това е четвъртата титла за марката в последните пет години. За италианския спортен седан на Alfa Romeo са гласували повече от 101 000 читатели, които е трябвало да изберат своя фаворит сред 378 автомобила, разделени в 11 категории и представени на немския пазар.

Четвъртата победа на Alfa Romeo Giulia за последните 5 години на „Наградите за най-добри автомобили“ служи като допълнително доказателство за развитието на марката и непоклатимия ентусиазъм сред автомобилните фенове в Германия.

Alfa Romeo са автомобилите, които 110 години дръзко преминават по пътищата, независимо дали на състезателната писта или по градските улици, запленяват с обаятелни форми и цветове и ни карат да въздъхваме с копнеж, да изпитаме истинската емоция от шофирането.

Alfa Romeo Giulia повече от 60 години вълнува феновете с излизането на всеки нов модел – винаги с неотразим дизайн, технологии в крак с времето, и носещ духа и наследството на марката през всички тези години.

FCA_Germany_Alfa_Romeo_Giulia