Alfa Romeo Logo

Models

Промоционално предложение FirstYearTogether

Новини, официални съобщения, нови модели, събития и любопитни факти: следвайте Alfa News и бъдете в течение на света на Alfa Romeo.

Скъпи приятели,

искаме да ви споделим, че стартираме отново програма ” Vitosha Auto First Year Together” за автомобилите от марката Alfa Romeo. Това е нашият принос за онези от вас, които са планирали да се сдобият с нов и отличителен автомобил в това необикновено време.

📌Връщате вашата употребявана кола срещу първоначална вноска за нов автомобил от гамата на Alfa Romeo
📌Ние ще сме заплатили лизинговите вноски в рамките на първата 1 година.

Ето и пълната информация:

От началото на 2020г., „Витоша Ауто“ прие едно ново предизвикателство – да представлява и развива марката Alfa Romeo. След успешната история на INFINITI в България, ние вярваме, че нашата философия за 7-звездно обслужване, изцяло насочено към вашите нужди, е вярната формула и за тази емблематична автомобилна марка.

Ситуацията около COVID-19 е неочаквана за целия свят. Начинът, по който нашия живот се промени и продължава да се променя предполага да започнем да живеем по нов начин. Ние също усещаме онази несигурност, предпазливост и мислене какво ще се случи утре или след седмица. Но вярваме, че няма да е все така, че животът ще продължи, защото човечеството може да премине и през това изпитание. Ние отказваме да се страхуваме, без да подценяваме ситуацията. Искаме да продължим да живеем и работим, макар и в ежедневие на допълнителни мерки и отговорности.

Защото животът е днес, живеем го сега и подобни трудности ни карат да го ценим още повече. Предизвикателствата отварят нови възможности. Ние чувстваме нашата отговорност и нужда от реакция в тази сложна обстановка. Ако всеки от нас, в своя сектор, направи нещо, което да помогне на останалите да преминат през трудните месеци, то може би по-скоро ще се върнем към нормалния си начин на живот. И най-вероятно по-лесно, а и с по-приятни емоции.

Затова, за хората, които са обмисляли смяна на автомобила си с нов, за тези които търсят спокойствието да управляват нов автомобил с 5-годишна  гаранция и за всички от нас с борбен дух, ние сме подготвили условия, които никога преди не биха били възможни.

Представяме Ви нашето промоционалното предложение “FirstYearTogether“. При тази програма ще можете да се възползвате от специални условия за гамата на Alfa Romeo и да вземете нов автомобил на лизинг, така че да сте спокойни докато епидемията и очакваните последствия от нея отминат.

Как:

  • Връщате вашата употребявана кола срещу първоначална вноска за нов автомобил от гамата на Alfa Romeo;
  • За ваше улеснение можем да изкупим веднага вашия употребяван автомобил, независимо от неговата марка и пробег и той да покрие частично или изцяло първоначалната вноска;
  • Ние ще сме заплатили лизинговите вноски в рамките на първата 1 година. Няма да бъдат отсрочвани, а вече реално заплатени от нас към лизинговата компания;

Ако проявявате интерес, свържете се с нас, ние ще организираме комуникация в удобен за Вас вариант – телефонен разговор, видео връзка, индивидуално презентиране на избран автомобил в наш шоурум, тест-драйв на напълно дезинфекциран автомобил и всякакви други мерки, които сегашната необикновена ситуация налага. За да не спираме да живеем и по-лесно да се върнем към нормалния си начин на живот.

Това можем да направим ние в това необикновено време. Нашето предложение ще е в сила до 31 януари 2021 г. Надяваме се да има хора, на които това ще бъде полезно и интересно. „Витоша Ауто“ остава насреща и с вяра в човешкото и честно отношение.

 

Дисклеймър:
Предложението е валидно за бизнес клиенти. Попитайте и за лизинговите варианти с възможност за данъчен кредит. Посочените лизингови вноски са примерни. Те са формирани на база 25% авансово плащане (самоучастие), при 84 месеца лизингов договор и остатъчна стойност от 10%. Всички цени, лизингови планове и вноски  са ориентировъчни и подлежат на промяна съгласно условията на финансовата институция OTP Leasing. Връщането на употребяван автомобил може да покрие първоначалната вноска частично и да се доплати до минималната изискуема (25%), а може и да бъде по-голяма от 25%, като това ще окаже влияние в намаление на месечните вноски. Връщането на употребяван автомобил не е задължително условие, за да се участва в промоционалната програма. Пълните условия на финансиране  се предоставят от OTP Leasing. Изображенията са илюстративни и е възможно да има печатни грешки, несъответствия в нивата на оборудване и системите на автомобила. Автомобилът е предмет на офериране и на други клиенти до сключване на договор и плащане на аванс. Предложението е валидно до 31.01.2021г. или до изчерпване на количествата, което настъпи първо.