Alfa Romeo Logo

Models

Alfa Romeo със 7-звездно обслужване

Новини, официални съобщения, нови модели, събития и любопитни факти: следвайте Alfa News и бъдете в течение на света на Alfa Romeo.

Стремежът към красота и съвършенство движи прогреса на цялото човечество. Визионерите се вдъхновяват от изваяни природни форми, които те пренасят в дизайна и архитектурата. Перфекционистите търсят несъвършенствата, за да ги отстранят и да създадат най-доброто на база на опита. А тези две групи хора се обединяват, за да създадат един истински дизайнерски и технологичен шедьовър – Alfa Romeo.

Alfa Romeo са автомобилите, които 110 години дръзко преминават по пътищата, независимо дали на състезателната писта или по градските улици, запленяват с обаятелни форми и цветове и ни карат да въздъхваме с копнеж, да изпитаме истинската емоция от шофирането.

През последните години емблематичната италианска марка прави пълна революция като представи Stelvio – SUV модел, който е със зашеметяващ дизайн, качествено изпълнен и високи технологии, които интуитивно пасват на всеки, който седне зад волана му. Той е и най-награждаваната SUV-концепция през последните години, което е още едно доказателство за развитието на марката и качеството, което предлага.

Alfa Romeo Giulia повече от 60 години вълнува феновете с излизането на всеки нов модел – винаги с неотразим дизайн, технологии в крак с времето, и носещ духа и наследството на марката през всички тези години.

Новите Stelvio и Giulia възродиха Alfa Romeo, а тя се превърна в икона на хората, които търсят своята индивидуалност, стил и класа и ги демонстрират със самочувствие. Alfa Romeo е автомобилът за онези, които искат да се наслаждават на живота, бягат от посредствеността, действат и изразяват себе си с размаха на визионери и държат на детайлите до перфекционизъм.

Ние от „Витоша Ауто“ създадохме едно различно отношение, организирано в услуга към клиента и насочено към разбирането на неговите нужди, което нарекохме 7-звездно обслужване. Нашите консултанти ще приемат автомобила ви за сервиз с желание и ще ви изслушат внимателно. За нас всяко нещо е от значение, ако то е важно за клиента. При нас няма дълги листи за записване, защото непрекъснато инвестираме в оборудване и персонал.

Нашите сервизни специалисти са висококвалифицирани и ние държим винаги да подобряват своите умения и да са в течение с най-новите технологии. Затова непрекъснато повишаваме тяхната квалификация с различни по вид обучения и материали, осигурени от производителите на автомобилите. В нашите сервизни центрове разполагаме с най-модерно оборудване и съвременна диагностична апаратура. Ние държим на качеството и затова не си позволяваме компромис в използваната от нас техника. А като част от 7-звездното обслужване, нашите клиенти на автомобили Alfa Romeo, закупени от нас, имат възможност да се възползват от пакет услуги, сред които:

  • Професионално отношение и внимание към всяко ваше запитване;
  • Прозрачност на сервизните операции и пълен преглед на техническото състояние на автомобила след посещение в сервиза;
  • Предоставяне на доклад за техническото състояние на автомобила след посещение в сервиза;
  • Безплатен заместващ автомобил;
  • Безплатна услуга Fly Care – възможност за взимане и връщане от летище “София”;
  • Приоритетно приемане в сервиз;
  • Организация на процес по ГТП, взимане и връщане на автомобила от дома или офиса;
  • Завеждане на щети на място с избрани застрахователи;
  • Видео съобщение и детайлно обяснение при нужда от подмяна на част;
  • Care center на разположение 24/7 и още много други.

 

Очакваме Ви в нашите шоуруми!