Alfa Romeo Logo

Models

Alfa Romeo с 10 000 лв. отстъпка

Новини, официални съобщения, нови модели, събития и любопитни факти: следвайте Alfa News и бъдете в течение на света на Alfa Romeo.

Усещали ли сте някога, че не живеете пълноценно? Че отдавате прекалено внимание на незначителни неща? Че не се възползвате от възможностите, които животът ви поднася?

Сега Alfa Romeo ви представя изключителната възможност да закупите нов автомобил с топ оборудване и 10 000 лева отстъпка.

Предложението е валидно за ограничено количество от моделите Stelvio и Giulia, които са налични и могат да бъдат получени веднага.

Не пропускайте този шанс да изживявате пълноценно всеки ден с гореща страст, неподражаем стил, зашеметяваща динамика и безпределна наслада от всяко пътуване!

Вижте видеото:

Спортната лимузина Giulia и спортният SUV Stelvio са създадени, за да отговорят на очакванията на водачите, които имат най-високи изисквания към автомобилите и към себе си.

Красота, мощ, бързина, качество и лукс са съчетани в удивителна хармония.

Тази доказана в годините италианска рецепта е любима на много поколения водачи и е превърнала Alfa Romeo в автомобилна икона – символ на спортно шофиране и безподобен стил.

Оставете ограниченията зад себе си и живейте така, както искате! Без да робувате на стереотипи, чуждо мнение и предразсъдъци.

Заповядайте в официалните дилърства на Alfa Romeo, за да се докоснете до магията на легендарната италианска марка и да усетите завладяващата магия от шофирането на нейните автомобили!

Ние ще ви предложим това, от което имате нужда, за да направите най-добрия избор според вашите индивидуални нужди:

  • Професионално отношение и внимание към всяко ваше изискване
  • Тестово шофиране
  • 7-звездно обслужване
  • Различни възможности за лизинг
  • Възможност за удължаване на гаранцията до 5 години*
  • Възможност за изкупуване на употребяван автомобил

За допълнително улеснение на нашите клиенти предлагаме програмата FAIR PLAY – възможност да замените вашия употребяван автомобил с нов Alfa Romeo.

Ние можем да изкупим сегашната ви кола на пазарна цена и тя да стане част от сделката за покупката на вашия нов автомобил.

Това е идеалната възможност да разкъсате ограниченията и да се чувствате истински свободни всеки ден.

Вашият нов автомобил Alfa Romeo ви очаква. Вие го заслужавате.

 

Промоционална оферта за Alfa Romeo Stelvio Veloce 280hp AWD можете да видите тук.

 

За получаване на конкретна оферта кликнете тук и посочете желания модел. За връзка с нас кликнете върху “Свържете се с нас” по-долу на страницата и попълнете формата с вашите контакти за обратна връзка.

 

* Фабричната гаранция на автомобилите Alfa Romeo е 2 години без ограничение на пробега. В периода на фабричната гаранция има включена карта СБА за пътна помощ. Удължаването на гаранцията до 5 години/150 000 км/  е възможно след допълнително заплащане според ценовата листа. Пълните условия на фабричната и удължената гаранция можете да научите в най-близкото дилърство.