Alfa Romeo Logo

Models

Марката

ЕМОЦИЯТА Е ИНОВАЦИЯ

Публиката приветства първия автомобил Alfa Romeo, очарована от неговата динамика. Успех, който издържа теста на времето: за автомобилните ентусиасти по света сега повече от всякога емблемата на Alfa Romeo символизира постоянни иновации и чисто удоволствие от шофирането.innovation and pure driving pleasure.

ЕМОЦИЯТА Е СТРАСТ

През 30-те години легендарните победи на P2 изстрелват Alfa Romeo на върха на производителите на автомобили. Днес, както и досега, автомобилите на Alfa Romeo се проектират така, че да постигат най-добрата техническа динамика и да усилват усещанията на водача:technical performance and maximize driver’s sensations: ние не правим коли, ние създаваме автомобили.

ЕМОЦИЯТА Е КРАСОТА

Характерът на Alfa Romeo свързва различни ери и модели: от знаковия 6C 2500 “Freccia d’Oro” до най-съвременните модели. Вечна красота, която не се подчинява на мимолетните модни тенденции, а винаги успява да възхити окото и да докосне всяко сърце. Във всеки автомобил Alfa Romeo мощта е красота и красотата е мощ.

ЕМОЦИЯТА Е ПРАКТИЧНОСТ

През 1954 г. Alfa Romeo Giulietta демонстрира, че добрият дизайн и комфортът могат спокойно да се съчетаят и да бъдат изпитани от всеки. Същата визия, ориентирана към клиента, може да бъде разпозната и днес в нашите интелигентни, прецизни и ориентирани към водача решения.